tisdag 4 oktober 2011

Och allt skit kommer från USA

Ett påstående som man har hört då och då. Men riktigt så illa är det väl ändå inte, för visst har det väl kommit en del bra saker från Amerika under årens lopp, även om jag inte kan komma på nånting just nu.

Hur som helst! I morse när jag slog på radion berättade dom om ytterligare en galenskap från USA som är på väg att etableras även i vårt land.

Avfallskvarnar! Nu slås det på stora trumman från flera amerikanska företag för att få oss att göra som dom... Sluta kompostera köksavfallet!
I stället för återvinning och framställning av god matjord eller biogas vill man få oss att köpa eldrivna avfallskvarnar som maler ned allting i avloppet och därmed belasta reningsverken ytterligare.

Det tillverkas till och med toarullar (den där lilla papphylsan i mitten) och toaborstar för engångsbruk som är tänkta att spolas direkt ned i toaletten.

Hur fan kan man tillåta en sån idiotisk utveckling, som ju egentligen är en avveckling av det väl fungerande och miljövänliga avfallssystem som vi har i vårt land. Har dom som bestämmer inte hört talas om det biologiskt kretsloppet!


Och jag som trodde att världen åter skulle bli en bättre plats att leva på om vi blev av med Andreas Carlgren. 

Inga kommentarer: