torsdag 16 februari 2012

Museet igen

I morse var det kallt.. dryga 10 grader när jag åkte hemifrån. I Kungsgården var det betydligt kallare, riktigt hur mycket vet jag inte, men enligt Kjell var termometern nere mot 17 grader under natten.

Anledningen till att jag åkte dit var att vi skulle träffa Gunnar Nyberg från arbetsförmedlingen och prata om våra möjligheter att kunna knyta en så kallad FAS 3 - person till museieverksamheten.

Efter att vi berättat om verksamheten och presenterat lite planer och vilka framtidsmöjligheter vi ser för museet, gjorde vi ett snabb rundvandring i museet så att Gunnar, som aldrig varit där tidigare, själv fick se vad vi pratat om.

Resultatet blev att han precis som vi, kunde konstatera att de arbetsuppgifter vi kan erbjuda en FAS 3 person, och som vi gärna vill ha hjälp med, väl faller inom ramen för arbetsförmedlingens regelverk.

Så den 1 mars får vi en FAS 3 resurs vid museet. Till glädje för alla, för Arbetsförmedlingen så klart, och för oss som äntligen kan få saker gjorda som ingen haft tid med tidigare. Och inte minst för Conny, han heter så resursen, som nu får en intressant och meningsfull sysselsättning lagom till dagsmejan sätter in.. 

Inga kommentarer: